Recent Posts
Featured Posts

Fyrtårnsdialogerne lever stadigt


Material story Lab var i 2015 tovholder på et aktionsforskningsprojekt ved Ældre og Handicapforvaltningen ved Aalborg Kommune, som handlede om at udvikle en samarbejdsmodel på tværs af Myndighed og Udfører ledet i de 5 specialområder som handicapområdet er opdelt i. Resultatet blev ’Fyrtårnsmodellen’. Fotoet er fra processen og viser den konfiguration hvorfra begrebet 'fyrtårns-model' emergerede.

Fyrtårnsmodellen blev sat i drift fra foråret 2016 under Anetes supervision. Samarbejdsmodellen blev succesfuldt integreret og seneste nyt er at den stadig kører:

Fyrtårnsdialogerne kører fortsat i drift - nu med et møde ca. én gang om måneden, og anvendes som et aktiv i organisationen, når der er vanskelige matchningssager eller komplicerede borgerforløb, hvor der er tvivl om, hvad der kan stilles op. Der er sket lidt udskiftning i gruppen, så den helt gamle ”ånd” er ikke helt så tydelig mere, men så er der kommet noget andet til, som også er ok

(citat sept. 2018: Ann Kühnel Liljenberg, Projektleder Aalborg Kommune Ældre- og Handicapforvaltning).


Follow Us
Ingen tags endnu.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©Material Story Lab since 2014, by Nanna Fischer Topp. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now