Recent Posts
Featured Posts

Grundbog i Material storytelling på vej


De første 50 sider af en længe efterspurgt grundbog er skrevet. Stilen er et mix mellem præcisering af de videnskabsteoretiske dogmer, som driver det paradigme som material storytelling skriver sig ind i. F.eks. er de 3 indgangsveje som metodologien arbejder med eksemplificeret og uddybet teoretisk og metodisk, således at de konkrete måder hvorpå man som facilitator under de tre indgange går til opgaven bliver tydelig og diskuteret.

Fra bogens forord:

”Kære læser, den bog, du har foran dig, har ét hovedbudskab; at matter matters i samspilsprocesser af enhver art. Kort sagt er påstanden, at det har afgørende betydning (it matters), hvilke materialiserede vilkår (matter), der gøres gældende, gyldige og mulige for og i alle former for samspil; organisatoriske såvel som pædagogiske. Dermed også i de samspil, som vi beskæftiger os med og indgår i som professionelle. Det vil sige både i den - eller de - samspilsprocesser, som udgør genstanden for samværet, og i samspillet som selve faciliteringsprocessen herom udgør. Bogen adresserer, hvordan matter matters i begge.”

How to

Endelig rummer bogen et 20 siders appendix med konkrete ’how to’ anvisninger specifikt ift. at benytte den sandplay inspirerede metode; ’Objekt Teater’.


Follow Us
Ingen tags endnu.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©Material Story Lab since 2014, by Nanna Fischer Topp. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now