Kierkegaard by Nature - Materialized

Som tidligere HR udvikler i Ikea England og Australien, tager Jakob Aagaard Mortensen fra Walk to Explore Ikeas motto om at ’bidrage til gode hjem for de mange’, alvorligt og bringer filosofisk undren i øjenhøjde med mening mand.

Projektet bygger videre på Jakobs mangeårige erfaringer med at bruge værdibaserede samtaler under vandringer i det fri, som veje til klarhed. Her nu specifikt med Kierkegaards filosofi, som vandringens afsæt og gennemløb.

Vandringen organiseres via en App, hvor 14 forskellige Kierkegaardske refleksions-spørgsmål er indtalt af Michael Falck.

Spørgsmålene versioneres til flere sprog og målrettes efter, om den gående er ung eller gammel, studerende, skoleelev eller turist, erhvervsleder eller medarbejder på teambuilding, osv.

Spørgsmålenetilgås via opsatte QR-koder, som fordeles over en rute langs Gillelejes strandkyst.

Man går her bogstaveligt talt i Kierkegaards fodspor og bl.a. kommer forbi den sten i Gilleleje, hvor Kirkegaards berømte citat er indskrevet: ”Hvad er sandhed andet end leven for en ide?”.

Som afslutning på turen får den gående mulighed for at indtale sine tanker og refleksioner som sendes retur til personen 4 uger efter.

Kierkegaard-stenen ved Gilleleje

Projektet har en professionel bestyrelse med Andreas Kamm, tidl. generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp, som bestyrelsesformand. Derudover er Wonderful Copenhagen med i projektet.

Ruten åbner 5 maj 2018.

Materialisering af Kierkegaard by Nature

Anete følgeforsker forløbet ift. den scenografi og det oplevelses-design, som understøtter konceptet i mixet mellem Kirkegaards filosofi, vandringen og materialiseringen, der binder det hele sammen; kyststrækningen, poster med QR koder, app’en, og Kirkegaards filosofi, samt diverse merchandise; kaffevogn samt krus og T-shirts med særligt udvalgte Kierkegaard citater, som pt. er under udvikling.


Featured Posts
Recent Posts