Recent Posts
Featured Posts

Material Storytelling del af lærings-scenografi på AAU-camp

Midt i et Campforløb på 8 sem. i Kandidaten i Kommunikation på AAU – er material storytelling i brug som en central del af læringsscenografien på dette 5 ugers forløb, hvor studerende agerer én virksomhed ’Virksomme processer’, med Anete Strand som ’sjakbajs’ og tovholder, hvor undervisningen er workshop-baseret og forelæsninger er faglige indspark, og med en blanding af små og store private og offentlige virksomheder og organisationers kommunikationsudfordringer som 6 forskellige virksomheder/organisationer som kunder: Dansk Supermarked Group, Hjørring Kommune, Kriminalforsorgens udslusningspension i Vodskov, Nibefestivallen, Delivr samt Bookbites.

Billederne nedenfor viser den 'lærings-scenografi' som campen benytter - hvor rummet deles op i 6 mindre rum, der udgør et såkaldt 'speculativt design', hvor forståelser af case-problemstillingen løbende tager form som materialiseringer på vægflader og i sandkasserne og udgør grundlag for videndeling og viderebearbejdning henover de 5 uger.

Malou Juelskjær AU/DPU og medlem af Advisory-boardet for Material Story Lab deltog som følgeforsker i 2 heldage ca. midtvejs for specifikt at følge de studerendes landing af indtryk i figur-opstillinger, som del af overgangen fra undersøgelse og analyse til design af koncepter og ideer til at imødekomme organisationernes kommunikative udfordringer med.

Nedenfor ses hvordan gruppens speculative design til slut kulminerer i en formidlingsscenografi for tilbagemeldingen til caseorganisationen i campens slutfase:


Follow Us
Ingen tags endnu.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©Material Story Lab since 2014, by Nanna Fischer Topp. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now