Recent Posts
Featured Posts

Besøg på Vester Hornum Skole

Malene Hosbond, medlem af material story lab community, havde figurer med på jobbet idag:


”Den store kuffert var med ude at besøge 8. Klasse på Vester Hornum skole i Nordjylland. Eleverne skal nu til at tænke på om de er parat til uddannelse og i hvilken retning, de kunne tænke sig at gå. Derfor brugte vi UU-vejledere metoden i en kollektiv vejledning, hvor eleverne skulle opdage og få italesat, hvad der for dem er vigtig, når de skal være parat til uddannelse. Dette for at skabe opmærksomhed om deres snarlige uddannelsesvalg og –parathed”.
Follow Us
Ingen tags endnu.
Search By Tags
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©Material Story Lab since 2014, by Nanna Fischer Topp. Created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now