Brabrand Family Center

Lene Syberg

Dagtilbudsleder

 

Brabrand dagtilbud

Jettesvej 2

8220 Brabrand

 

Tlf 20934183

Se medarbejderne her

About the Center (danish)

Lene bruger artefakter i medarbejder/team møderne i hendes afdeling: “Vi har brugt kufferten et par gange, og på den måde at vi afslutter et møde med at lederne i løbet af mødet, har taget en figur eller to af kufferten som står midt på bordet, og delagtiggør os andre i hvorfor denne figur, hvilken udfordring eller ønske om transformation symboliserer den osv.

 

Til sidste møde var ordene f.eks:

En lille stol (Ægget) – symboliserer kvalitet og enkelhed som er nøgleordene for hvad jeg er optaget af lige nu

Giraf: En giraf har overblik, hvilket jeg også har ord for at have. Denne giraf vakler lidt på benene, det synes jeg også jeg indimellem gør. Desuden mangler den også et øje – vender jeg nogle gange det blinde øje til udfordringer jeg synes er svære?

Skab m låger: Jeg vil øve mig i at lægge mine bekymringer om arbejde ind i skabet og lukke døren.

 

Så vi bruger det lige nu til at opdatere hinanden på hvor vi er her og nu i vores liv og ledelse  Det er super spændende!

 

For eksempel var temaet d. 20/4: hvordan har jeg det lige her og nu?

"Den spinkle lyserøde mand: Nogle gange kan det være som om jeg kan knække hvert øjeblik, og andre gange er jeg sej og stærk"

"Gorillaen: Jeg puster mig op for tiden og jeg får hår på brystet"

De nederste billeder er fra de konfigurationer der blev bygget af Lenes ledelsesteam, brugt til hendes masterafhandling. Konfigurationerne viser deres aktuelle ledelsesudfordringer, transformationen/ supervisionen har været foretaget inden disse billeder.